Zorgtraject OntwerpLaura Bunnik, oefentherapeut Mensendieck is in september 2014 afgestudeerd als Master Care Trajectory Design. Deze Master is gericht op het ontwerpen van zorgtrajecten en ketenzorg. Met het behalen van dit diploma is zij in staat om zorgtrajecten te ontwerpen en te implementeren waarin de patiŽnt centraal staat en een koppeling gemaakt wordt tussen de wetenschap en de praktijk. De zorgtrajecten hebben als doel om de zorg voor de patiënt te verbeteren.
Vanuit een praktijkprobleem is Laura in staat om huidige zorgprocessen en  knelpunten op te sporen. Vervolgens wordt een verbeterplan ontwikkeld voor het knelpunt en op basis van wetenschappelijke literatuur op zoek gegaan naar verbetermogelijkheden. Het is gericht op het verbeteren van de zorg voor de cliënt/ patiënt. Bij de ontwikkeling van het zorgtraject wordt rekening gehouden met de strategie en beleid van een organisatie en wordt naar de financiële kant gekeken. Uiteindelijk zal er een implementatieonderzoek plaatsvinden, zodat het zorgtraject geÔmplementeerd kan worden in de praktijk.


Wilt u meer informatie omtrent ketenzorg of heeft u hulp nodig bij het opzetten van ketenzorg, neem dan contact op met Laura Bunnik via 06-16273447 of oefentherapie.bunnik@gmail.com.
 

Posterpresentatie ontwikkeld Zorgtraject door Laura Bunnik:

HomeMissie & VisieNieuwsWat is oefentherapie?KinderoefentherapieBehandelindicatiesErvaringenDe oefentherapeuten
De Praktijk
Directe ToegangVergoedingKwaliteit en RegelsZorgtrajectenZit met PitContactDownloadsLinks