Nieuws

 


 

Dag van de houding!

Op 1 juli organiseren oefentherapeuten Cesar/Mensendieck over heel Nederland gezamenlijk de Dag van de Houding. Ga eens voor de spiegel staan en kijk goed ... Hoe is uw houding? De oefentherapeut geeft advies hoe het beter kan! Op verschillende plaatsen in het land bent u van harte welkom voor een gratis houdingscheck.

In het kader van deze dag organiseert Oefentherapie Bunnik in samenwerking met Sportcentrum de Wilgenring een voorlichting over een gunstige houding.

Bukken, tillen, zitten, staan en lopen… we doen het allemaal, iedere dag weer. Het bewegen gebeurt grotendeels onbewust en iedereen ontwikkeld zijn eigen houding- en bewegingsgewoontes. Maar zijn deze gewoontes wel goed voor het lichaam en wordt het lichaam niet op een ongunstige manier belast of overbelast?

Door middel van deze dag willen wij u even laten stilstaan bij uw houding en manier van bewegen. Luistert u naar de signalen van het lichaam en let u op uw houding? Dus heeft u vragen over uw houding? Wat de beste manier is om uw kindje te tillen? Of heeft u klachten aan uw rug of één van uw gewrichten?

Kom langs op dinsdag 30 juni tussen 9.00 – 14.30 in Sportcentrum de Wilgenring, Melanchtonweg 70, Rotterdam Schiebroek.

 

Oefentherapie Bunnik over de Zit met Pit les op basisschool Boterdorp in de krant!

 

Laura geslaagd voor de Master Care Trajectory Design!
Met deze studie is Laura opgeleid in het ontwerpen en implementeren van zorgtrajecten waarin de patiënt centraal staat en een koppeling gemaakt wordt tussen de wetenschap en de praktijk. De zorgtrajecten hebben als doel om de zorg voor de patiënt te verbeteren.

                                


 

HomeMissie & VisieNieuwsWat is oefentherapie?KinderoefentherapieBehandelindicatiesErvaringenDe oefentherapeuten
De Praktijk
Directe ToegangVergoedingKwaliteit en RegelsZorgtrajectenZit met PitContactDownloadsLinks